Om mig 
Jeg er 23 år gammel og bor hjemme ved mine forældre. Jeg har altid haft interessen for hunde. Jeg har opvosket med pomeranian og boxer. Da jeg var 8 år gammel fik jeg min første hund, en pomeranian. Hun blev desværre syg og vi måtte aflive hende. For mine konfirmationspenge fik jeg lov til at købe en ny hund. Jeg have lang tid snakket om jeg gerne ville have en boston terrier. Mine forældre er begge hundetræner i DcH Sydthy, og de mente at jeg ikke skulle have en terrier. De syntes jeg skulle have en fransk bulldog. Vi fandt et sted, hvor de havde fransk bulldog hvalpe, og da vi skulle hente hvalpen, skrev de til os at de havde solgt hvalpen til hans forældre. Så jeg fik mine forældre til at læse om Boston Terrieren også kunne de se er en Boston Terrier var lige hunden for mig. Jeg fandt en kennel på Lolland, som havde hvalpe, vi kontaktede dem. De havde lige en hvalpe tilbage, nemlig Bubbi. Nogle uger senere skulle hun hentes hjem. Jeg har helt forelsket i hende fra første dag. Fra da jeg tog hende op, viste jeg at vi 2 var perfekte for hinanden. Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt mit valg. 

Som 16 årlig tog jeg en hundetræninger uddannelse og blev agility træninger i vores hundeklub DcH Sydthy. Som 18 årlig tog jeg opdrætter uddannelsen og som 19 årlig fandt jeg mit kennel navn: Hearts with Loves.

Mine første 4 kuld - A, B, C og D - er opdrættet i mine forældres navn, derfor har de kennelnavnet "Hellapes" på stamtavlen. 

Jeg afsluttede HF sommeren 2016, hvorefter jeg begyndte at arbejde på Klitrosen i Klitmøller. En plejehjem for senior hjerneskadet, psykisksyge og lidt ældre borger. Jeg har haft en af hundene med på arbejde, noget både borgerne og hundene elsker. 

Januar 2018 startede jeg på Social og sundhedsassistent uddannelsen. 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite